Voorgerechten

Brood met dipjes   | 4.5
Vers brood met huisgemaakte dipjes

Mosterdsoep     | 5.5
Met crème fraîche en lente-ui

Bospaddenstoelensoep      | 6.5
Licht gebonden bospaddenstoelensoep 

Bisque  (vissoep)    | 7
Bisque van noordzeegarnalen, scampi, zalm,
mosselen en bieslook

Carpaccio   | 12
Carpaccio  van ossenhaas, Reypenaar, zongedroogde
tomaat, truffelmayonaise

Caesar salade | 9.5
Romeinse sla, gerookte kip, parmesan, caesar -
dressing, crumble van panchetta

Salade geitenkaas   | 9.5
Lauwwarme geitenkaas, rode biet, radijs, walnoot,
balsamico 

Salade gerookte zalm | 11
Gerookte zalm, garnalen, rode ui, tomaat, radijs, 
truffelcrème 

Rivierkreeft coctail | 11
cocktail van rivierkreeft met frisse salade en huisgemaakte dressing