Van brouwerij naar Grand Café

In 1870 brouwde Andreas van Hoeck in het oudste pand van Helmond, het Huis met de Luts (1450) aan de Markt, bier onder de naam "De Vijfhoeck". 

De historie van bierbrouwerij De Vijfhoeck is opnieuw tot leven gekomen met de introductie van een nieuw Helmonds bier, onder de naam “Vijfhoeck’s 1515”. Inmiddels is de Vijfhoeck familie uitgebreid met een frisse pilsener, een ongefilterd pilsener en een kasteelbier. Bijzonder bier verdient een bijzondere plek: Grand Café / stadsbrouwerij De Vijfhoeck opende 21 februari 2019 haar deuren. Met passie en vakmanschap ontvangt het personeel van de Vijfhoeck u en begeleidt u in uw keuze uit 150 speciaalbieren, waarvan er 29 op tap aan u worden gepresenteerd. In de keuken worden voor u o.a. de lekkerste spareribs of burgers bereid, met eveneens aandacht voor vegetarische  gerechten. 

Regelmatig zijn er live optredens en op een groot scherm kunt u live alle belangrijke voetbalwedstrijden en Formule 1 wedstrijden volgen. Ook spelen wij graag een spelletje en organiseren wij maandelijks de Bingo Mania en een Pubquiz.

Laat u verrassen in Helmond's eigen Grand Café! 

Wist u dat wij beschikken over de legende van de kruik met 3 oren? Klik hier als u daar meer over wilt weten.